• En komplett skärmflygskola
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Payson Payment with Swish
Allt inom skärmflyg och paramotor

Om oss


Roger Lenngren började flyga 2002. Han startade Himalayan Eagle Paragliding i Himalaya där han bodde och bedrev paraglidingverksamhet från 2007 – 2015. Då flyttade han hem till Sverige och startade Fly4Fun. Han har sedan dess fortsatt jobba som instruktör och håller regelbundet kurser i skärmflyg och paramotor. Sparrsätra som ligger utanför Enköping är fältet där kursverksamhet och tandemflyg pågår. Erfarenheten av otaliga flyg i Himalaya, världens största bergskedja är en erfarenhet som vi har med oss när vi utbildar nya piloter.

Som medarbetare och instruktör finns även Jimmy Carlsson. Han började flyga 2007 och har sedan dess spenderat mycket tid i luften. Jimmy har stor erfarenhet av paramotor och är även han en mycket kunnig och uppskattad instruktör bland våra elever. Våra instruktörer är certifierade och behöriga instruktörer i Svenska Skärmflygförbundet (SSFF)

Utbildningar

Vårt mål är att varje elev ska känna sig trygga när de har gått kurs hus oss. Men även efter kursens slut uppmanar vi nya piloter att komma till fältet och flyga med oss. Vi finns till hands för att fortsätta att coacha och stötta så att du som ny pilot utvecklas under säkra former och i en trygg miljö. Vi arbetar under Svenska Skärmflygförbundet (SSFF) och det är de som utfärdar din licens när utbildningen är klar.

Produkter

Vi samarbetar med världsledande tillverkare av flygutrustning så att du ska kunna flyga säkert och känna dig trygg med den utrustning du flyger med. Vi hjälper även till att hitta rätt utrustning för dina behov och den utvecklingsfas du just nu befinner dig i.

Roger Lenngren
Jimmy Carlsson